Aktivitetar

Hovudføremålet med Breidablikk Hytteforening er å vere eit bindeledd for hyttefeltet og å skape trivsel og samhald.

Vi prøver å få til nokre fellesarrangement om året som fellestur, påskeaktivitet og dugnadar når det er behov for det.

Styret oppmodar medlemmane til å sende inn turforslag på høvelege turar i nærområdet. Kom også gjerne med forslag til andre aktiviteter som de finn aktuelle for hytteforeninga, og prosjekt de synest kunne vere aktuelle som dugnadar.

Området Hamsedalen – Breidalen er glimrande for små og lengre turar heile året.

Maling av buda – 2.september 2017

Buda på parkeringsplassen var noko verslitt og det var på tide med eit malingsstrøk. På kort varsel vart minidugnaden varsla på heimesida og saman med utsending av åsmøtepapira…

Les meir

Påskeaktivitet 2017

Skjærtorsdag 13. april 2017 skein sola fint i Breidalen og ca 50 små og store møtte opp på sletta aust om buda til årets Påskeaktivitet. Styret hadde laga klart for aking og hopp, det var fyr i bålpanna, og tilbud om varm gløgg og litt påskegodt. Roger annonserte høglydt konkurransen for opna, og det var […]

Les meir
72-Hamsehytta 05092010_2

Restaurering av Hamsehytta – 2008-2010

Restaureringa av Hamsehytta var eit svært prosjekt som pågjekk over fleire  år. Mange dyktige og ivrige personar har gjort ein kjempeinnsats i å bygge oppatt steinbua. I dag er Hamsehytta eit fint turmål til glede for både hyttefolket og andre turgåarar.

Les meir
Kolbeinsvatnet-Hamsedalen-8

Kolbeinsvatnet – Hamsedalen – 2014

Turen gjekk frå Stavbrekka, langs Kolbeinsvatnet og vidare inn i Hamsedalen. Vi hadde fleire stopp undervegs, og triveleg pause ved Kvitberghytta ved inngangen til Hamsedalen.

Les meir
Knivsflå 08082010_2

Knivsflå Geirangerfjorden – 2010

21 turglade personar møtte opp på kaia i Geiranger klare for å ta Knivsflå og Geirangerfjorden i «øyensyn». M/S Geirangerfjord køyrde fint oppunder berget i Knivsflåfjøra og sett oss av der.

Les meir
Fellestur Aursjøen

Aursjøen Skjåk – 2011

Laurdag 3.september gjekk årets tur i regi av hytteforeinga av stabelen. Som annonsert, gjekk vi kulturstigen ved Aursjøen.

Les meir
Billingen-5

Billingen Skjåk – 2012

Fellesturen i år gjekk til Billingen i Skjåk.

Les meir
Skageflå17082013_9

Skageflå med overgang til Homlongssetra og Geiranger – 2013

I nydeleg ver reiste 14 turgåarar til Geiranger for å ta turen til Skageflå. Båten gjekk kl. 09.30 frå Geiranger, og det tok ikkje lang tid før vi var klare til å stige av i fjøra ved Skageflå.

Les meir
dugnad buda

Makeover på 1-2-3 av buda

Torsdag 6.august gjekk ein liten gjeng entusiastiske hyttefolk i gang med ein liten «makeover» på buda vår på parkeringsplassen.

Les meir

Ny bru over elva i Hamsedalen

Det har ikkje alltid vore like enkelt å kome seg over elva litt opp i Hamsevika etter at snø og is øydela brua der.

Les meir